Generičen Priligy

Generičen Priligy 30, 60, 90 mg stroški

Zgodnja ejakulacija je ena od manifestacij moške impotence. V tem primeru zdravnik ne more diagnosticirati erektilne disfunkcije, saj moški lahko doseže erekcijo, vendar pride do ejakulacije prehitro.

Dapoxetin in druga zdravila, ki podaljšajo trajanje seksa, pomagajo pri soočanju s tem. Na spletni strani naše spletne lekarne lahko na spletu brez recepta po ugodni ceni kupite učinkovite tablete, ki za določen čas rešijo težavo. Priligy traja približno 5-6 ur, med katerimi fant dobi priložnost, da nadzoruje orgazem in dobi popoln užitek v procesu.

 • Hiter začetek delovanja
 • Dolgotrajen učinek
Varna transakcija
Obiščite povezave za potrdila na strani z blagajno
Payment Methods

Priligy Generi 60mg

Paket Cena Za Tableto Prihranek Bonus
60mg x 10 tablete
45.36
€ 4.54 € 0 - Kupite
60mg x 20 tablete
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 tablete Kupite
60mg x 30 tablete
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 tablete Kupite
60mg x 60 tablete
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 tablete Kupite
60mg x 90 tablete
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 tablete Kupite
60mg x 120 tablete
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 tablete Kupite
60mg x 180 tablete
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 tablete Kupite

Primer ovojnice
Vaše naročilo bo varno zapakirano in dostavljeno v 24 urah. Tako je videti embalaža (resnične slike poslanega izdelka). Po velikosti in videzu spominja na običajno pismo (24x11x0,7 cm), zato v njem ne bo manjkala vsebina

Način dostave
Pošta EU
Čas dostave
9-21 dni
Cena
€ 20
Številka za sledenje bo na voljo v 3 dneh
Mednarodna dostava
Zaščita in varnost
Diskretno pakiranje
Zagotavljanje zasebnosti in anonimnosti
Dostava naročila v 21 dneh
100-odstotno zavarovana dostava

Namen, značilnosti zdravila Priligy (Dapoxetine)

Cialis (Tadalafil), Viagra (Sildenafil) in Levitra (Vardenafil) so zdravila, ki pomagajo pri obvladovanju impotence. Zagotavljajo naval krvi v medenične organe, kar povzroči erekcijo.

Toda ta težava je veliko manj pogosta kot zgodnja ejakulacija. Prezgodnje prenehanje dejanja lahko bistveno poslabša razpoloženje obeh partnerjev in povzroči, da se moški počuti manjvredno.

Ena od snovi, ki pomagajo pri soočanju s težavo in podaljšajo čas, je dapoksetin. Priligy generic vpliva na hormonsko ozadje pacienta in zmanjša občutljivost živčnih končičev, tako da spolni odnos traja veliko dlje.

Kako deluje Priligy (Dapoxetine).

Trajanje spolnega stika je odvisno od delovanja simpatičnega živčnega sistema. Podaljšanje je možno zaradi vpliva določenih snovi na določena področja možganov.

Generic Priligy (Dapoxetine) je snov, ki zavira serotonin med nevroni. Zaradi tega ukazi o nastopu orgazma vstopajo v možgane 3-4 krat počasneje. Povratne informacije zadovoljnih strank kažejo, da lahko dejanje traja od 30 do 60 minut, učinek pa se podaljša do 5-6 ur. V tem obdobju pacientka uspe opraviti do 8 spolnih odnosov.

Jemanje zdravila Priligy (dapoxetin)

Priligy (Dapoxetine) je na voljo v obliki topljivih modro obloženih tablet. Priligy generična pijača 1,5-2 uri pred načrtovanim spolnim odnosom. Hkrati je prepovedano jemati večjo količino dapoksetina, kot je bila predpisana na posvetu s specialistom.

Učinek pride precej počasi v primerjavi z drugimi sredstvi za potenco, ki začnejo delovati v 15-20 minutah, vendar je rezultat vreden čakanja.

Kaj še morate vedeti, preden vzamete zdravilo Priligy

Zgodnja ejakulacija ni bolezen, vendar ta dejavnik povzroča nestabilno čustveno stanje in nelagodje. Posledično se zmanjša intimnost med partnerjema, ljudje se počutijo neprijetno v bližini in to ogroža odnos kot celoto.

Priligy (Dapoxetine) pomaga upočasniti ejakulacijo in omogoča nadzor nad procesom. Spolni odnos traja veliko dlje, ob upoštevanju pravilnih odmerkov in vseh zdravniških predpisov za vzdrževalno terapijo.

Odmerjanje zdravila Priligy (dapoxetine)

Glede na obliko sproščanja zdravila ena tableta generičnega zdravila Priligy vsebuje 30, 60, 90 mg dapoksetina. Običajno zdravniki priporočajo, da začnete z minimalno količino, postopoma povečujete delež. Če obstaja potreba, lahko odmerek povečate na 90 mg.

Interakcija

Dapoksetina ni mogoče kombinirati z nekaterimi drugimi zdravili. Sem spadajo zaviralci MAO in antidepresivi ter izdelki, ki vsebujejo nitrate. Natančne informacije o kombinaciji različnih zdravil je treba preveriti pri specialistu.

Priligyja in njihovih generičnih zdravil je najbolje, da ne mešamo z alkoholom. V nekaterih primerih alkohol zmanjša občutljivost in omogoča daljši seks, v drugih situacijah pospeši ejakulacijo ali prepreči erekcijo.

Kontraindikacije

Preden kupite generično zdravilo Priligy, natančno preučite seznam kontraindikacij. Najpogostejši dejavniki vključujejo:

 • Individualna nestrpnost do posameznih sestavin.
 • Duševne motnje, vključno z depresijo.
 • Bolezni srčno-žilnega in izločalnega sistema.
 • Kronične bolezni v akutni fazi.

Dapoxetine je prepovedano uporabljati za ženske in mlade moške, mlajše od 18 let. Neupoštevanje zdravniških priporočil lahko povzroči nepopravljive posledice.

Generic Priligy lahko vpliva na vožnjo. V nekaterih primerih so bolniki imeli težave z vidom, zaznavanjem barv in koncentracijo.

Stranski učinki

Neželeni učinki pri uporabi generičnega zdravila Priligy so običajno blagi. Najpogostejši so glavobol, slabost, oslabljena moč, zmanjšan libido, povečana anksioznost in depresija.

Preveliko odmerjanje

Povečana koncentracija dapoksetina v pacientovi krvi včasih poveča tveganje za negativne posledice jemanja. Moški, ki se odloči za nakup zdravila, mora opraviti popoln zdravniški pregled in natančno poslušati zdravnikova navodila.

Shranjevanje zdravila Priligy (dapoxetine)

Da bi bila uporaba zdravila varna, je treba upoštevati pravilne pogoje shranjevanja:

 • originalna embalaža;
 • pomanjkanje neposredne sončne svetlobe;
 • zaprt pretisni omot;
 • temperatura zraka do 30oC .

Poskrbite, da bo kraj nedostopen otrokom in ljudem z nestabilno mentaliteto.

Odgovornost

Zagotavljamo varnost in zaupnost vsake stranke. Naše stranke imajo raje spletno nakupovanje zaradi hitre dostave, ugodnih cen in hitre podpore.

Uprava spletnega mesta ne odgovarja za posledice jemanja zdravil, kupljenih pri nas. Priporočamo, da se pred naročilom izdelka obrnete na zdravstveno ustanovo.

 • Priljubljeni izdelki
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 tabletka
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 tabletka
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 tabletka